غذا خوردن در رستوران یکی از تفریحات بسیاری از ماست اما بهتر است بدانیم یک رستوران خوب و استاندارد چه ویژگی هایی دارد
یک رستوران سالم چه ویژگی هایی دارد؟
رفتن به رستوران برای خیلی از ما نوعی تفریح و لذت بویژه در پایان هفته یا تعطیلات محسوب می‌شود. با این‌حال خیلی‌ از ما کاملا نمی‌دانیم کهاستانداردهای یک رستوران خوب چیست.
این استانداردها لزوما به لوکس بودن یک رستوران یا گران بودن غذاهایش بازنمی‌گردد، بلکه به گفته مهندس سهیل پورگلنار، دبیر جشنواره تخصصی فودکورت ایران و مشاور در راه‌‌اندازی و بهره‌برداری از فودکورت‌ها و مجتمع‌های رستورانی، در مقایسه دو رستوران که یکی بسیار لوکس و با غذاهای گران فعالیت می‌کند و دیگری، معمولی‌تر و با قیمت غذاهایی پایین‌تر به مشتریان سرویس می‌دهد باید دید کدام‌ یک استمرار بیشتری را در حفظ کیفیت و سلامت غذا و محیط براساس طیف مخاطبانش حفظ خواهد کرد.برای این که دریابیم که رستورانی، تائید سلامت و کیفیت را دریافت می‌کند یا نه، باید ببینیم که چه برنامه‌هایی را برای ایجاد حس رضایت و لذت مشتری در نظر گرفته است. این برنامه‌ها بسیار متنوع و شامل موارد زیر است:
ایجاد فضایی دلنشین، ارائه منویی بدون ابهام، قیمت‌هایی متناسب با توان و بودجه مخاطبان پیش‌بینی شده، پرسنلی مودب و وظیفه‌شناس و بهداشتی فراگیر در آشپزخانه، غذا و کل قسمت‌های رستوران. همه این موارد می‌توانند برنامه‌هایی هدفمند برای کسب رضایتمندی مشتریان در به کار بردن واژه «رستوران خوب و سلامت» باشند.

بهداشت فردی پرسنل رستوران

بعد از بهداشت عمومی که با یک نظر کلی در بدو ورود به یک رستوران، قابل تشخیص است، بهداشت فردی پرسنل رستوران، مهم‌ترین دید اولیه را به مشتری می‌دهد.

در فودکورت‌ها، لباس سالن کارها و مدیران سوپروایزر و در رستوران‌ها، لباس، مو و چهره گارسون‌ها و صندوقدار در بدو ورود بشدت با مشتری ایجاد ارتباط خواهد کرد.

بعد از آن و پس از نشستن مشتریان روی صندلی‌ها، قاعدتا ایجاد حس خوب و رضایت پیش از صرف غذا، فقط از طریق تمیز و بهداشتی بودن محیط حاصل خواهد شد. گاهی دیده شده بسیاری از مشتریان که برای اولین بار به یک رستوران می‌آیند، اگر در بدو ورود حس خوبی را از محیط و بهداشت عمومی و پرسنل آن به دست نیاورند، پیش از هر سفارش غذایی فورا آنجا را ترک می‌کنند و مقصدی جدید را برای صرف غذا انتخاب می‌کنند.

پخت غذا در مقابل مشتری
عکس رستوران,رستوران,رستوران شیک

برای بسیاری از مشتریان، قابل رویت بودن آشپزخانه یا مراحل پخت غذا یک عامل اطمینان بخش از حیث سلامت و بهداشت غذای سرو شده محسوب می‌شود.

البته بهره‌گیری از این قابلیت، بستگی به نوع منو و غذای آن رستوران دارد. ضمن این‌که لازم است تا همواره آشپزخانه‌ها به بخش‌های آماده‌سازی، شست‌وشو، پخت و سرو تقسیم شوند. با این تفاسیر، اگر بخش سرو و بخشی از بخش پخت در معرض دید مشتری قرار گیرد، مسئولان رستوران ناگزیر خواهند بود تا به دلیل اشراف مشتری بر آن بخش‌ها، استاندارد‌های بهداشتی و نظافت را رعایت کنند و این امر به ایجاد حس خوب در دید و ذهن آنها کمک شایانی می‌کند.


یک منوی غذایی سالم

بررسی‌ها نشان داده است که مشتریان از صداقت منوی چاپ شده، بیش از سلامت آن رضایت دارند. مشتری‌ای که به فرهنگ سلامت یک رستوران اعتقاد دارد با این ایده وارد رستوران می‌شود که غذاهای مورد ادعا از بهترین مواد اولیه و با شرایط بهداشتی حداکثری تهیه شده است.

چیزی که خیلی در لحظه سفارش غذا تعیین‌کننده است، کمیت مورد ادعای رستوران‌ها در ترکیبات غذای مورد نظر است. مشخصاتی از قبیل وزن، صحت ادعا در استفاده از فلان مواد یا کیفیت پخت.

همچنین این‌که در غذاهای فست‌فود یا کباب‌ها، نوع سوسیس و کالباس یا میزان استفاده از گوشت گرم و تازه کباب‌ها چقدر با واقعیت عنوان شده همخوانی دارد، از مشخصاتی است که عمل به آن در تائید منوی غذایی سالم موثر است.


نظرسنجی مداوم از مشتریان رستوران

اصولا مشتری باید بداند که حضورش در رستوران برای صاحبان آن اهمیت دارد.مشتری باید حس کند که رضایت یا عدم رضایت وی از رستوران دیده می‌شود و نظرات یا انتقاداتش در رویه آتی رستوران موثر است.

پس نظرسنجی مداوم از مشتریان با استفاده از امکانات نظرسنجی می‌تواند یک مدیر را از کلیات و گاهی از جزئیات نظرات مشتریان یک رستوران آگاه سازدو آگاهی مشتری از این امر به ایجاد حس مضاعف رضایتمندی در وی کمک شایانی خواهد کرد.



تاریخ : دوشنبه 8 مرداد 1397 | 10:56 ب.ظ | نویسنده : جهانگیر کریمی | نظرات
آگهی ویراستاری توسط دانشجوی سال آخر دکتری تخصصی زبان و ادبیات فارسی
آگهی ویراستاری علمی و ادبی توسط دکترای ادبیات فارسی
کشف سرد ترین منطقه دنیا با 90 درجه زیر صفر
سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان خوزستان، تشریح کرد: جدیدترین دستورات ابلاغ شده از ستاد ملی مقابله با کرونا
در شرایط شیوع کرونا، آیت الله سیستانی درباره روزه گرفتن فتوا صادر کرد
10 فیلم سینمایی پرفروش سینمای ایران در سال 1398+ مبلغ فروش هر فیلم
استاندار خوزستان تشریح کرد: چگونگی حضور کارکنان ادارات در هفته پایانی فروردین 99
نشانه هایی که به شما می گویند به عینک نیاز دارید:
با بررسی های بعمل آمده، منشأ اولیۀ کرونا در ایران مشخص شد
بخشنامه مدیرکل حوزه استانداری خوزستان در باره نحوۀ حضور کارکنان ادارات در محل کار تا 20 فروردین ماه 99
وزرای پیشین بهداشت ، به دلیل وخامت وضع جامعه از ویروس کرونا، بی پرده به رییس جمهور نامه نوشتند
دانلود رایگان قسمت 14 سریال دل با کیفیت 480p با لینک مستقیم بدون پرداخت هزینه با حجم 215 مگابایت
واقعی رایگان دانلود کنید. دانلود رایگان سریال دل با کیفیت 480p قسمت 13 با لینک مستقیم با حجم 363 مگابایت
واقعی رایگان دانلود کنید.دانلود رایگان سریال هم گناه با کیفیت 480p قسمت اول با لینک مستقیم
گــذر عمر، شعری بسیار فوق العاده از خانم نسرین صاحب
عکس نوشـته های زیبا دربارۀ موفقیت و پیشرفت از زبان بزرگان و اندیشمندان
عکس هایی از کودکی گلهای زندگیم عسل و آرتین
دانلود رایگان سوالات آزمون EPT با پاسخنامه 11 بهمن 98
اصطلاحات اختصاری و مخفف آنها + تصویر
آیامی دانید زیباترین جاده های ایران کدامند؟
روشهای ایجاد انگیـزه در کارکنان
صدای انفجارهای پی در پی در پایگاه هوایی شهید وحدتی دزفول
چرا مردان زود عصبانی می شوند؟
با انجام این اشتباهات، زمینه ساز نابودی لب تاپ خود نشوید. + روش های استفاده صحیح
شمار کشته شدگان را به مردم بگویید
متن کامل و بدون سانسور شعر «شعر باز باران با ترانه...»
ترفندها و روش های خانگی تسکین فوری دندان درد+ تصاویر
با بهره گرفتن از طب سنتی و داروهای گیاهی، گرفتگی رگ قلب را درمان کنید
اصطلاح «تصفیه حساب» صحیح است یا «تسویه حساب»؟
اصطلاح منفی «در» منفی صحیح است یا منفی «با» منفی؟
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب عکس
  • وب آی تی بیست
  • وب سبزوار
  • وب یک گرافیک
  • شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic